Faceți căutări pe acest blog

Avantajele prepelitei japoneze

sâmbătă, 7 septembrie 2013

1. Cheltuielile pentru achizitionarea materialului reproducator si pentru echiparea crescatoriei sunt relative mici.

2. Spatiul necesar este de dimensiuni reduse, putand fi obtinut si din reamenajari.

3. Timpul afectat unei asemenea crescatorii este minim.

4. Afacerea poate fi lansata ca o racheta, in trei trepte, pornind de la un efectiv care sa acopere nevoile familiale (20-50 de exemplare in 1-4 custi), continuand cu organizarea crescatoriei ca activitate auxiliara in gospodarie (100-500 de exemplare)si incheind cu dezvoltarea ei la standardele unei mici industrii (peste 10.000 de exemplare). Si toate acestea cu un nivel redus de specializare.

5. Exista posibilitatea de a organiza crescatoria pentru unul sau mai multe din urmatoarele obiective:

-productie de oua (eventual prelucrate);
-productie de carne (eventual prelucrata);
-productie de material biologic;
-productie de utilaje specializate,asistenta tehnica si tehnologica.

6. Conditiile de piata sunt favorabile, avand in vedere costurile reduse si veniturile prezumate, imprejurarea in care cererea potentiala este apreciabila, iar oferta este ca si inexistenta.

7. Exista numeroase avantaje pentru familia dvs, incepand cu hrana proaspata si ecologic ape care v-ar procurao astfel de crescatorie sau cu proprietatile terapeutice ale oualorde prepelita si incheind cu efectele benefice ale implicarii copiilor in aceasta afaceri: cultivarea responsabilitatii si disciplinei, ca si a preocuparilor antreprenoriale de la o varsta frageda.

Pe scurt, este o afacere a tuturor varstelor, oferind beneficii remarcabile cu eforturi relative mici, atat materiale, organizatorice, cat si financiare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Crestrea iepurilor

Postari populare