Faceți căutări pe acest blog

Tehnologia

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Bateriile de custi pot fi construite dupa modele sau proiecte deja validate sau pot fi solicitate unor producatori specializati din tara si din strainatate.

Ele exista in diverse variante cu diferite grade de mecanizare sau automatizare si destinatii conforme cu specificul productiei: oua\carne\oua si carne.

De asemenea, sunt adaptate diferitelor cerinte din ciclul de viata al pasarilor, respective diferitelor faze ale productiei.

Desigur, dvs veti face o alegere potrivit unei optiuni tehnologice proprii si perspectivei de dezvoltare a fermei.

Astfel, setul de utilaje necesare pentru crescatoria profilata pe productia de oua va fi sensibil diferit fata de restul destinat fermei specializate in productia de carne.

Asa-zisele accesorii de care veti avea nevoie in desfasurarea afaceri alcatuiesc, de fapt, o lista de facilitate fara de care nu s-ar putea vorbi de o ferma veritabila: bazin-tampon pentru apa, tocator pentru furaje, pompe, furtunuri sau instalatii de spalat cu jet sub presiune, carucioare de transport, rastele pentru uscat dejectiile, ventilatoare, radiatoare, luminatoare, variatoare de current, instalatie de incalzire in pardoseala, contoare inteligente de curent etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Crestrea iepurilor

Postari populare